Puur natuur,
Van zaadje tot broodje

Al onze ingrediënten worden natuurlijk geteeld door gecertificeerde BIO-boeren. Zo ben jij zeker dat al onze granen, zaden en andere smaakmakers komen van een écht gezonde bodem. Bovendien gebruiken we geen chemische stoffen tijdens de verwerking! Elk broodje is gemaakt volgens de strenge regels van de biologische landbouw. En de kunst.

  • 100% natuurlijk
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Met respect voor mens & natuur

Ontdek de kracht van natuurlijk!

Croustico zet de pure smaak van BIO voorop. Je herkent onze nieuwe BIO-broodjes meteen! Geef jezelf het allerbeste van de natuur en ga voor gezonde, voedzame varianten vol karakter. Eerlijk gemaakt, smaakt!

Bio baguette duchesse

Dit extra dik vloerovenbrood barst van smaak. Proef zijn rustieke korst en heerlijk luchtige kruim: puur natuur en onverantwoord lekker!

Bio ciabattina multigranen

Deze rechthoekige mini-ciabatta viert BIO met olijfolie en zeezout! Zijn aantrekkelijke afwerking van havermout maakt deze rijke Italiaan bovendien eigenzinnig & gezond vanaf de eerste hap!

Bio rustico spelt

De BIO Rustico is een karaktervol, vierkant speltbroodje met een lekker luchtig kruim, lichtbebloemde korst en wordt gebakken in een stenen vloeroven. Laat je helemaal verleiden door zijn aangename bite.

Bio kaas-maïsbroodje

Croustico’s hartig kaas-maïsbroodje is er ééntje met pit! Hij valt meteen op door zijn gesmolten kaas en geroosterde pompoenpitjes!

Bio noten-rozijnenbroodje

Boost je dag met het BIO Noten-Rozijnenbroodje! Dit authentiek, rechthoekig broodje zit boordevol nootjes en rozijnen. En wordt afgewerkt met witte sesamzaadjes voor die extra gezonde twist!

Bio bun sesam & zwarte komijn

Ons rond briochebroodje heeft een lekker aangename en lichte kruim. Deze bun is licht gezoet en versierd met sesamzaadjes en zwarte komijn. Een uniek, overheerlijk Oriëntaals karakter!

Bio hotdog roll

De hotdog roll multigranen is even hartig als de traditionele hotdog, maar gemaakt met meergranendeeg & gevuld met een smaakvol kippenworstje! Feestelijke havervlokjes maken deze roll volledig af!